Wie ben ik?

Mijn naam is Atsje Algra. In de afgelopen 20 jaar heb ik in allerlei verschillende functies binnen de zorg gewerkt; van administratie en projecten tot verpleegkundige in een verpleeghuis, thuiszorg, verslavingszorg en (algemeen, psychiatrisch, forensisch) ziekenhuis. De laatste jaren werkte ik als behandelaar binnen een polikliniek en kliniek voor kinderen, adolescenten en jongvolwassenen met een verstandelijke beperking en psychiatrische problemen. Ik ontmoette hierdoor allerlei mensen en manieren van werken. Een conclusie die ik met hulp van deze ervaringen opmaakte, is dat wetenschappelijk onderzochte interventies voorop staan in de keuze van je aanbod. Echter, voor meer complexe of bijzondere zorgvragen heeft de wetenschap nog niet altijd een onderzocht aanbod.  Ik vind het een aangename uitdaging om een aanbod op maat te bieden en net dat ene toe te voegen of aan te passen wat maakt dat het beter bij je past.

Je zult een nuchtere, transparante en eerlijke therapeut in mij vinden die zowel Nederlands- als Friestalig behandelt.

Ik ben o.a. opgeleid tot verpleegkundige in de GGZ, klinisch gezondheidswetenschapper, cognitief gedragstherapeut, EMDR-practitioner, BEPP- en WRITEjunior-therapeut.

Omdat meerdere mensen altijd meer weten dan 1, neem ik regelmatig deel aan supervisie en intervisie in mijn vakgebied.

Ik ben BIG-geregistreerd onder nummer: 59910511030, aangesloten bij de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieën, Vereniging EMDR Nederland en de beroepsvereniging Verzorgenden en Verpleegkundigen. Je kunt mij ook vinden op Linkedin.