Afspreken & contact

Afspreken

Je bent welkom aan de Slotsdyk 36 in Raerd (Friesland). Het is eveneens mogelijk om buiten af te spreken, op een nader te overleggen locatie. Momenteel is er een wachtlijst van 1-4 weken. Buitentherapie heeft een kortere wachtlijst dan de behandeling in de spreekkamer.

Contact

Mocht je een afspraak willen maken of contact willen hebben naar aanleiding van de informatie op de website? Laat gerust je gegevens achter of mail naar: praktijkalgra@gmail.com. Omdat ik vaak in gesprek zit, lukt het niet altijd om de telefoon aan te nemen, maar proberen mag natuurlijk altijd en voicemail inspreken is een alternatieve optie in geval van bellen: 06-38531749.

Geen 24-uurs zorg

Het is belangrijk om te weten dat het bij mij niet mogelijk is om buiten de afspraken om hulp te krijgen, bijvoorbeeld ’s avonds en ’s nachts. Instellingen zoals bijvoorbeeld GGZ Friesland en Lentis kunnen deze hulp wel bieden via je huisarts.

Privacy verklaring

Hier kun je informatie lezen over het bewaren van persoonlijke gegevens, rechten en plichten: Privacy Statement 19092018.